tag:blogger.com,1999:blog-3427761320228453693.post1293555120495562518..comments2023-08-11T12:16:32.415+03:00Comments on Kulinarijos Laboratorija: MacaronsVilmahttp://www.blogger.com/profile/01630110662384772613noreply@blogger.comBlogger20125tag:blogger.com,1999:blog-3427761320228453693.post-81177144114261657092014-06-18T21:54:10.850+03:002014-06-18T21:54:10.850+03:00Taip, anonime, jūs teisus. Čia mano klaida.Taip, anonime, jūs teisus. Čia mano klaida.Vilmahttps://www.blogger.com/profile/01630110662384772613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3427761320228453693.post-78672178094094288262014-06-14T22:59:59.837+03:002014-06-14T22:59:59.837+03:00Tai, kad čia ne macaroons, o macarons ;D Kiekviena...Tai, kad čia ne macaroons, o macarons ;D Kiekvienas kepėjas privalo skirti 2 visiškai skirtingus kepinius ir dar juolab, rašantis blogą ;)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3427761320228453693.post-54722821310452689762012-12-15T12:09:23.229+02:002012-12-15T12:09:23.229+02:00Sveiki, matau, kad gavosi nuostabus macaroons'...Sveiki, matau, kad gavosi nuostabus macaroons'ai. Tik vat turiu klausima: suprantu, kad jus virtuveje tikrai patyrusi, bet vat as dar zalia (dar mokausi mokykloje) ir noriu ant kaledu iskepti macaroons'u. Tai ar man pavyktu? Nes esu kepusi keksiukus, pyragus, sausainius, o siais metais norisi kazko naujo. Tai ar labai sunku butu gauti tokius puikius macaroons'us jei viska daryciau pagal recepta?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3427761320228453693.post-55665283708534007492010-01-08T13:17:14.787+02:002010-01-08T13:17:14.787+02:00Oooo, fantastišaka, prisiminiau juos iš vaikystės....Oooo, fantastišaka, prisiminiau juos iš vaikystės. Atrodo tobulai :)Audronasha The Countesshttps://www.blogger.com/profile/13713072235828227250noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3427761320228453693.post-75413657039239141192009-02-19T08:42:00.000+02:002009-02-19T08:42:00.000+02:00Aš kepiau ant popieriaus. Man jie irgi prilipo, be...Aš kepiau ant popieriaus. Man jie irgi prilipo, bet po to gražiai nusiplėšė. Spėju, kad sėkmingas nulupimas priklauso nuo kepimo popieriaus kokybės. Kai naudojau tokį lenkišką rudą, nebrangų - prie jo daug kas prilipdavo. Dabar nusipirkau didelį ruloną kažkokio balto, brangesnio, tai daug geriau sekasi nuo jo gėrybes nukrapštyti. ;)O tešla ir turi būti skystoka, kitaip neišsilygins viršūnėlės ir makaronai gausis kuproti arba gruoblėti. Migdolus irgi reikia labai smulkiai sumalti, kad paviršius lygus būtų. :)Daugiau kažkokių gudrybių neturiu, viską gaminau pagal receptą, netgi be svarstyklių, matuodama puodeliais, šaukštais ir "akimi". :DVilmahttps://www.blogger.com/profile/01630110662384772613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3427761320228453693.post-52267230617854042572009-02-18T22:38:00.000+02:002009-02-18T22:38:00.000+02:00Turiu klausimeli. o tu juos kepei tiesiog paprasta...Turiu klausimeli. o tu juos kepei tiesiog paprastai orkaites skardoje ar tiesei kepimo popieriu. Siandien isbandziau recepta, bet tikriausiai buvo per skysti ir visiskai prikepe prie popieriaus :( bet nieko bandysiu kol iseis:)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3427761320228453693.post-55561444382937382382009-02-12T21:48:00.000+02:002009-02-12T21:48:00.000+02:00Atėjau dar pasigrožėti... Mano dabartinė svajonė -...Atėjau dar pasigrožėti... Mano dabartinė svajonė - kad pavyktų makaroonus makarooniškai pagamint, ech... :))<BR/><BR/>Aš tai Operos negaminu - laukiu paskutinių dienų :))Daisyhttps://www.blogger.com/profile/16778998351745026905noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3427761320228453693.post-58582063279183375082009-02-08T23:10:00.000+02:002009-02-08T23:10:00.000+02:00Ačiū ačiū... :)Nesakysiu, kad Opera jau šaldytuve ...Ačiū ačiū... :)<BR/>Nesakysiu, kad Opera jau šaldytuve degustacijos laukia... :PVilmahttps://www.blogger.com/profile/01630110662384772613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3427761320228453693.post-90916662123749144942009-02-08T22:20:00.000+02:002009-02-08T22:20:00.000+02:00Nerealiai!!!Nerealiai!!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3427761320228453693.post-31797417675194034852009-02-08T14:41:00.000+02:002009-02-08T14:41:00.000+02:00Eina sau, kokie gražūs gi, ir net su macaroonišku ...Eina sau, kokie gražūs gi, ir net su macaroonišku sijonėliu, super, tikrai, sveikinu :))Daisyhttps://www.blogger.com/profile/16778998351745026905noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3427761320228453693.post-73639961379240629812009-02-08T12:18:00.000+02:002009-02-08T12:18:00.000+02:00Ačiū labai visiems už komplimentus mano "makaronam...Ačiū labai visiems už komplimentus mano "makaronams"! :)<BR/>Rusvaplauke, tešla man gavosi pakankamai taki - aš net išsigandau, kad per skysta, bet taip ir turėjo būti, nes uždėjus kauburėlį ant skardos jis turi išplokštėti, neturi likti viršūnėlių. Per tą valandą kol palikau apdžiūti jie išvis tokie blyneliai pasidarė, kad galvojau šnipštas gausis. Bet orkaitėje jie iškilo, išgražėjo, susiformavo toks "sijonėlis" kurį visi macaroonai turi. Viršus gavosi traškus, o vidus tąsus. Labai tiko juodasis šokoladas įdarui, nes jis truputį nugesino saldumą. :)Vilmahttps://www.blogger.com/profile/01630110662384772613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3427761320228453693.post-64914689873596717162009-02-07T21:44:00.000+02:002009-02-07T21:44:00.000+02:00Vilma, BRAVO! Labai gražūs!Vilma, BRAVO! Labai gražūs!Elžbietahttps://www.blogger.com/profile/00122788609348309798noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3427761320228453693.post-34242598653036206582009-02-07T19:15:00.000+02:002009-02-07T19:15:00.000+02:00Vilma, tavo macaroonai galėtų vienoj vitrinoj su P...Vilma, tavo macaroonai galėtų vienoj vitrinoj su Pierre Hermes macaroonais lygiuotis. Šaunuolė ;)Eglehttps://www.blogger.com/profile/10398949854252633197noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3427761320228453693.post-6216568202316444822009-02-07T17:40:00.000+02:002009-02-07T17:40:00.000+02:00Oho! Fantastika! :) Žinant mano gautą rezultatą, i...Oho! Fantastika! :) Žinant mano gautą rezultatą, ima griaužti didžiulis baltas pavydas.. :)Astahttps://www.blogger.com/profile/06330859251581445820noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3427761320228453693.post-89167933469762030422009-02-07T15:04:00.000+02:002009-02-07T15:04:00.000+02:00Sveikinimai su puikiais makaronais!Sveikinimai su puikiais makaronais!Irmahttps://www.blogger.com/profile/17578071987495384087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3427761320228453693.post-65161495284524945242009-02-07T13:30:00.000+02:002009-02-07T13:30:00.000+02:00eik tu sau ._o aš apšalusi. jie tobuli. :)beje, ta...eik tu sau ._o aš apšalusi. jie tobuli. :)<BR/>beje, tau, kaip pavykusių makaronų savininkei, turiu klausimą: kokios gi konsistencijos turi būti pati masė prieš formuojant sausainius? mat man recepto paaiškinimų nepakako :)rusvaplaukėhttps://www.blogger.com/profile/11387755706401967996noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3427761320228453693.post-41425135616127675812009-02-07T10:39:00.000+02:002009-02-07T10:39:00.000+02:00Wow, kokie gražuoliukai :)))Wow, kokie gražuoliukai :)))Živilėhttps://www.blogger.com/profile/12543995100570245443noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3427761320228453693.post-45240922147242888752009-02-07T09:23:00.000+02:002009-02-07T09:23:00.000+02:00Man atrodo Tau, be konkurencijos, turi būti skirta...Man atrodo Tau, be konkurencijos, turi būti skirta 1 vieta!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3427761320228453693.post-72505934581839566242009-02-06T23:19:00.000+02:002009-02-06T23:19:00.000+02:00Kokie nuostabūs! Aš irgi jau pavydžiu, mano orkait...Kokie nuostabūs! Aš irgi jau pavydžiu, mano orkaitė kažin ar iškepsForellehttps://www.blogger.com/profile/04333956746912138003noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3427761320228453693.post-836184412164192482009-02-06T22:50:00.000+02:002009-02-06T22:50:00.000+02:00Och, koks pavydumas! Juk tai pavyzdiniai "makarona...Och, koks pavydumas! Juk tai pavyzdiniai "makaronai". Na tikrai sveikinu, puikus rezultatas!Puanchttps://www.blogger.com/profile/10036018551334271187noreply@blogger.com