tag:blogger.com,1999:blog-3427761320228453693.post3213071760094700977..comments2023-08-11T12:16:32.415+03:00Comments on Kulinarijos Laboratorija: Makaronų salotos su saulėje džiovintais pomidorais ir kaparėliaisVilmahttp://www.blogger.com/profile/01630110662384772613noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-3427761320228453693.post-58244367473102622012014-08-18T03:26:15.068+03:002014-08-18T03:26:15.068+03:00Anonime, džiaugiuosi, kad patiko. :)Anonime, džiaugiuosi, kad patiko. :)Vilmahttps://www.blogger.com/profile/01630110662384772613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3427761320228453693.post-43800436406142172102014-08-11T19:10:00.181+03:002014-08-11T19:10:00.181+03:00Puikus receptas:)Ačiū. Tik kaparėlių pabijojau dėt...Puikus receptas:)Ačiū. Tik kaparėlių pabijojau dėti. Ir kartu labai norėjosi žalių salotų, bet čia gal man taip;)<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3427761320228453693.post-15354555005183572732009-05-07T09:11:00.000+03:002009-05-07T09:11:00.000+03:00Rusvaplauke, jei makaronai kokybiški itališki, išv...Rusvaplauke, jei makaronai kokybiški itališki, išvirti tinkamai, t.y. iki al dente stadijos tai tikrai ne guminiai. ;) Kokių "Gintarinių" ir aš bijočiau kaip velnias kryžiaus, nes jie į košę suverda. Specialiai Tau idėja - jei mėgsti kuskusą, keisk makaronus į juos. ;)<br /><br />Indre, studijų laikais man šis patiekalas būtų kosmose, bet tam ir graužiam tas karčias šaknis, kad paskui saldžiais vaisiais mėgautis. :) Iš viso pakelio fetos ir pilno indelio pomidorų gausis milžiniškas kiekis, kurio pusei barako užteks... ;)Vilmahttps://www.blogger.com/profile/01630110662384772613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3427761320228453693.post-61530770596363535112009-05-07T07:59:00.000+03:002009-05-07T07:59:00.000+03:00As kaip studente visu pirma apie kaina galvoju - f...As kaip studente visu pirma apie kaina galvoju - feta 6lt, pomidorai koks 12... Nebent cia kaip seniau - susimetam visi, as pagaminu ir iskart suvalgom :DIndrėhttps://www.blogger.com/profile/04653474128052751429noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3427761320228453693.post-71872717056693179022009-05-06T22:59:00.000+03:002009-05-06T22:59:00.000+03:00mmm. regis, aš tiesiog pulsiu po kojų bet kokiam p...mmm. regis, aš tiesiog pulsiu po kojų bet kokiam patiekalui, kuriame baltas sūris ir saulėj džiovinti pomidorai. negaliu atsivalgyti.<br /><br />o aš visada bijau makaronų salotų, nors vieną kartą, vieną kartą esu valgiusi neapsakomai gardžias, su kažkokiu tirštu meiliu padažu (gal iš tofu? mat veganiškas buvęs). tikriausiai dėl to, jog iki kokių devyniolikos bijojau makaronų (būna ir taip!), o prašalusių jų - kaip ir košių ir ryžių - vengiu lig šiol.<br /><br />o ar atšalę <I>makarai</I> netampa tokie, na, guminiai?rusvaplaukėhttps://www.blogger.com/profile/11387755706401967996noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3427761320228453693.post-77402315613600871802009-05-06T20:49:00.000+03:002009-05-06T20:49:00.000+03:00Šias salotas šiandien darbe padalinau pusiau ir vi...Šias salotas šiandien darbe padalinau pusiau ir vieną dalį pabandžiau pašildyti, kad palyginti kaip skaniau. Neapsisprendžiau nes ir šiltos, ir šaltos labai labai skanios! Beje, nors kelias valandas palaikytos šaldytuve jos subręsta ir tampa dar skanesnės. ;)Vilmahttps://www.blogger.com/profile/01630110662384772613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3427761320228453693.post-35528025806914453102009-05-06T12:35:00.000+03:002009-05-06T12:35:00.000+03:00Aha, man pradžioj irgi pasirodė viskas įprasta iki...Aha, man pradžioj irgi pasirodė viskas įprasta iki kol paskaičiau apie medaus padažą. Bet žinai, skamba skaniai. Niekada neragavau kaparėlių su medum, bet skamba tai gerai. Liuks.Eglehttps://www.blogger.com/profile/10398949854252633197noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3427761320228453693.post-39717773246272313182009-05-06T08:28:00.000+03:002009-05-06T08:28:00.000+03:00Forelle, mano receptoriams tikrai ne! Aš mėgstu sa...Forelle, mano receptoriams tikrai ne! Aš mėgstu saldžiasūrį skonį. Kažkada kai paragavau meduje karamelizuotų riešutų pabarstytų druska (pirktų parduotuvėje, ne naminio "išmislo" ) taip susižavėjau šiuo deriniu, kad mielai stengiuosi šiuos skonius sujungti ir kituose patiekaluose. Salotose tai lengviausia padaryti. <br /><br />Indre, gal ir taip, bet turint omenyje kaip paprastai gaminamas, nukrinta jam karūna. :)Vilmahttps://www.blogger.com/profile/01630110662384772613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3427761320228453693.post-39121843692215262572009-05-06T06:27:00.000+03:002009-05-06T06:27:00.000+03:00Sakyciau visai prasmatnus patiekalas :)Sakyciau visai prasmatnus patiekalas :)Indrėhttps://www.blogger.com/profile/04653474128052751429noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3427761320228453693.post-78216892415462547942009-05-05T22:52:00.000+03:002009-05-05T22:52:00.000+03:00Nebūtų kaparėlių, sakyčiau, kad čia viskas labai n...Nebūtų kaparėlių, sakyčiau, kad čia viskas labai normalu ir įprasta, bet va jie ir medus, man tikrai neįprastas derinys. Nesipjauna skoniai?Forellehttps://www.blogger.com/profile/04333956746912138003noreply@blogger.com