tag:blogger.com,1999:blog-3427761320228453693.post3376707889666536403..comments2023-08-11T12:16:32.415+03:00Comments on Kulinarijos Laboratorija: Avinžirnių ir žiedinių kopūstų raguVilmahttp://www.blogger.com/profile/01630110662384772613noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-3427761320228453693.post-55268395464464457792009-12-24T00:12:07.869+02:002009-12-24T00:12:07.869+02:00Visų pirma pabandykite susireguliuoti fotoaparato ...Visų pirma pabandykite susireguliuoti fotoaparato baltos šviesos balansą. Manau, jis šiek tiek per žemas, t.y. liumenų per mažai.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3427761320228453693.post-75835714687563224502009-11-01T21:46:40.044+02:002009-11-01T21:46:40.044+02:00Mielas anonime, man taip pat nepatinka ta pamėkliš...Mielas anonime, man taip pat nepatinka ta pamėkliška melsva šviesa, tačiau fotografuojant prieblandoje, prie lango, niekaip nepavyksta jos išvengti, o ir nežinau kaip. Gal galėtumėte duoti konkretesnių patarimų kaip pagerinti nuotraukų kokybę?Vilmahttps://www.blogger.com/profile/01630110662384772613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3427761320228453693.post-34615173883236888562009-10-31T19:32:30.524+02:002009-10-31T19:32:30.524+02:00Brangioji šio kulinarijos dienoraščio autore,
džia...Brangioji šio kulinarijos dienoraščio autore,<br />džiaugiuosi jūsų sugebėjimais bei drąsa, neabejoju, kad patiekalai labai skanūs.<br />Norėčiau Jums duoti profesinį patarimą dėl nuotraukų. Kaip pastebėjau, dauguma Jūsų nuotraukų fotografuota mėlyname apšvietime. Tačiau fotografuotas maistas kur kas labiau gundo ir skaniau, kai yra šiltame apšvietime. Tikiuosi atkreipsite į tai dėmesį.<br />Malonaus kulinarinio kūrimo tobulėjant ;)Anonymousnoreply@blogger.com