tag:blogger.com,1999:blog-3427761320228453693.post4720160030315149677..comments2023-08-11T12:16:32.415+03:00Comments on Kulinarijos Laboratorija: Labai drėgnas šokoladinis pyragasVilmahttp://www.blogger.com/profile/01630110662384772613noreply@blogger.comBlogger107125tag:blogger.com,1999:blog-3427761320228453693.post-15456932764202510312018-06-27T19:07:55.165+03:002018-06-27T19:07:55.165+03:00Ir koks jusu puodelis idomu kad suvokciau kiekius ...Ir koks jusu puodelis idomu kad suvokciau kiekius :) bet miltu kiekio neina suvokti:)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/07491925584979742565noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3427761320228453693.post-39035107255190064542018-06-27T19:05:00.076+03:002018-06-27T19:05:00.076+03:00O galit pasakyti kiek cia saukstais miltu gautusi...O galit pasakyti kiek cia saukstais miltu gautusi?:)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/07491925584979742565noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3427761320228453693.post-16553331603363695282017-03-25T21:49:03.075+02:002017-03-25T21:49:03.075+02:00Pagaliau ir as kepiau si pyraga, gal truputi perke...Pagaliau ir as kepiau si pyraga, gal truputi perkepiau bet nieko baisaus jis vis tiek man skanus :) tiesa sakete kad cukraus kiekis nesijaučia, tik ta mintis kankina kai zinai kiek daug dejei, bet jei jau susiruosi kepti si nuodeminga pyraga tai atleistina :) tiesa kita kart nedeciau vaniles, bet cia tik as :) gal nelab jos kvapas mane vilioja :) bet cia uoseles ir skonio reikalas. Taigi aciu uz receptuka ;)Raimondanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3427761320228453693.post-24059994247080838882017-01-06T23:59:58.882+02:002017-01-06T23:59:58.882+02:00Pyragas gavosi skanus, drėgnas ir purus. Ačiū už p...Pyragas gavosi skanus, drėgnas ir purus. Ačiū už pasidalintą receptą :)<br />P.S. aš į jį nedėjau sodos, tačiau, tai skoniui, manau, nepakenkė.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3427761320228453693.post-73826552502211226422016-12-30T01:22:35.666+02:002016-12-30T01:22:35.666+02:00Kadangi parasete, kad Jusu puodelis 250 ml, tai vi...Kadangi parasete, kad Jusu puodelis 250 ml, tai viska perskaiciavau ml, tai sekanti kart jau ml matuosiu :) Matysiu ar greiciau iskeps :) Jei ne, tada dar sekanti kart i kita orkaite desiu :)<br />Aciu :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00145805231971630626noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3427761320228453693.post-69662471379345336182016-12-29T12:17:31.638+02:002016-12-29T12:17:31.638+02:00Edita, labai džiaugiuosi, kad pyrago vis tik nerei...Edita, labai džiaugiuosi, kad pyrago vis tik nereikėjo išmesti. Dėl puodelių - kokiais matavimo vienetais nurodytas receptas originale, tokiais ir matuoju, bei čia pateikiu. Manęs puodeliai niekada nenuvylė. Asmeniškai man net labiau patinka negu sverti gramais. Tik svarbu, kad puodelis būtų specialus, skirtas tokiems matavimams. O kad skirtingai sveria puodelis miltų ir pieno, nieko nuostabaus, juk medžiagų tankiai skiriasi. Vilmahttps://www.blogger.com/profile/01630110662384772613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3427761320228453693.post-67548926044014947102016-12-29T02:28:24.444+02:002016-12-29T02:28:24.444+02:00Iskepe pagaliau. Labai dregnas isties skanus, bet ...Iskepe pagaliau. Labai dregnas isties skanus, bet vistik noretusi tikslesnio recepto gramais, kad nekeptu virs valandos :D, nes noresis kartoti :) Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00145805231971630626noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3427761320228453693.post-56042833291109008012016-12-29T01:11:45.885+02:002016-12-29T01:11:45.885+02:00As pasoviau si pyraga i orkaite pries valanda. Tes...As pasoviau si pyraga i orkaite pries valanda. Tesla buvo skysta, bet kadangi cia parasyta jog nesibaiminti del to, tai ir nesibaiminau. Kaip neiskepa, taip neiskepa. Plutele grazi uzsidejus, bet tik pajudinu, tyvuliuoja po ja tesla. Nepasitikiu as tokiais receptais, kuriuose rasoma puodeliais, o ne gramais ar mililitrais - taip butu garantuotas rezultatas, dabar gi, paemiau puodeli, viska matavau tik su juo, taciau dar tuo paciu ir sveriau kiek gausis gramais, tai pvz miltu 1.75 puodelio pas mane gavosi 260 gramu, o pieno tas pats puodelis svere 240g. Nu zodziu, jauciu dar pakepsiu kazkiek ir mesiu i siuksline, jei neiskeps, ieskosiu aiskesniu resceptu, kur gramais surasyta.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00145805231971630626noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3427761320228453693.post-84411863066450341782016-08-09T21:01:56.711+03:002016-08-09T21:01:56.711+03:00Sveiki, norėjau paklausti kokias funkcijas naudojo...Sveiki, norėjau paklausti kokias funkcijas naudojote orkaitėje? Kepimas iš viršaus, apačios, su vėjeliu ar be?Vėjelis reikalingas ar ne? :)Aistėnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3427761320228453693.post-55772930767886196202016-03-22T20:55:57.015+02:002016-03-22T20:55:57.015+02:00Anonime, tikrai galima.Anonime, tikrai galima.Vilmahttps://www.blogger.com/profile/01630110662384772613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3427761320228453693.post-74223406691735090322016-03-10T17:27:59.925+02:002016-03-10T17:27:59.925+02:00Ar galima pieną keisti augaliniu pienu, tarkime mi...Ar galima pieną keisti augaliniu pienu, tarkime migdolų?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3427761320228453693.post-47996256996611522282015-11-24T21:58:51.250+02:002015-11-24T21:58:51.250+02:00Vilmutei uz nuostabu pyraga sakau dideli aciu;) ne...Vilmutei uz nuostabu pyraga sakau dideli aciu;) nesiau ji danams i vaiko darzeli, tai isgirta buvau;) sekmes tolimesneje kuryboje.Ditanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3427761320228453693.post-3363779513485171002015-02-10T17:04:24.058+02:002015-02-10T17:04:24.058+02:00Asta, labai malonu girdėti. :)Asta, labai malonu girdėti. :)Vilmahttps://www.blogger.com/profile/01630110662384772613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3427761320228453693.post-71045113173876427442015-02-08T00:23:13.546+02:002015-02-08T00:23:13.546+02:00Ačiū už receptą, per google paiešką radau, šįvakar...Ačiū už receptą, per google paiešką radau, šįvakar kepiau, visi namai kvepėjo.<br />Labai paprastai ir greitai pagaminamas.<br />Tiesa, mano kepimo skarda apvali 26cm skersmens, tai vos ne dvigubai tešlos gavosi. Ta proga dar ir keksiukų keletą iškepiau (tik truputį per ilgai laikiau, sausesni gavosi, bet vis tiek skanūs), ir dar vieną pyragą kepiau pirmajam iškepus :)Astanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3427761320228453693.post-91120401613492090402014-09-15T12:41:07.873+03:002014-09-15T12:41:07.873+03:00Labas, Egle, labai smagu, kad pyragas patinka. O p...Labas, Egle, labai smagu, kad pyragas patinka. O pertepimui aš siūlyčiau du variantus: ant papločių uždėti šaldytų atitirpintų ir gerai nuvarvintų vyšnių ir aptepti plakta grietinėle (viršutinį sluoksnį aptepti tik grietinėle) arba papločius truputį sulaistyti stipria kava ir aptepti maskarponės ir plaktos grietinėlės kremu (į 500 g maskarponės lengvai įmaišyti 300 g su cukrumi išplaktos grietinėlės. Kremo neplakti, nes suskystės maskarponė - grietinėlę tiesiog lengvai įmaišyti). Gražaus gimtadienio ir skanaus torto. :)Vilmahttps://www.blogger.com/profile/01630110662384772613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3427761320228453693.post-42478472703835945142014-09-13T10:51:49.250+03:002014-09-13T10:51:49.250+03:00Ne karta kepiau si pyraga,tik visad idedu saldytu ...Ne karta kepiau si pyraga,tik visad idedu saldytu vysniu - musu seimai jis nerealiai patinka. Ir nors esu tik kelis kartus kepus torta,bet dabar ruosiuiuosi dukrytes gimtadieniui kepti si pyraga su kazkokiu pertepimu, kad gautusi tortas :). Gal galetumet patarti ar ikelti nuorodu, koks pertepimas tiktu siam pyragui? Liksiu labai dekinga ;).Eglenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3427761320228453693.post-56446363951228084842014-02-01T21:54:26.288+02:002014-02-01T21:54:26.288+02:00Kad visi giria ir aš sugalvojau iškepti šį pyragą....Kad visi giria ir aš sugalvojau iškepti šį pyragą.<br />Ir ką jūs manot, trečia diena esu priversta kepti vis tą patį pyragą. Jau pabodo, valgė jį netgi nemėgstantys karčiojo šokolado.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3427761320228453693.post-60286735501922124692013-11-11T20:04:50.168+02:002013-11-11T20:04:50.168+02:00suviliojo receptukas ir mane :) kepu si pyraga, ir...suviliojo receptukas ir mane :) kepu si pyraga, ir kol kas iskilo ziuresim kaip bus, bet kepu apvalioje torto formoje 29cm. Darysiu torta, o kaip galima prisijungti prie originalaus recepto varianto nes man neleidzia :(, noriu daryti su kremu ir nesinori sugadinti.Diananoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3427761320228453693.post-4861774957960662822013-08-18T13:14:22.405+03:002013-08-18T13:14:22.405+03:00Kepiau... labai skanuuus!:))Kepiau... labai skanuuus!:))Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3427761320228453693.post-11523966091051616212013-03-15T09:51:03.441+02:002013-03-15T09:51:03.441+02:00Labas, Jurgita! Smagu, kad susigundėte pyragu. :) ...Labas, Jurgita! Smagu, kad susigundėte pyragu. :) Jei nenurodyta kitaip, aš kepu 180 laipsnių temperatūroje.<br />Atvėsinti ant grotelių, reiškia, pyragą išėmus padėti taip, kad jo apačia nesilietų su lygiu paviršiumi - čia tam, kad nuo garų padas nesuminkštėtų. Bet aš taip niekada nedarau... Atvėsinu formoje.<br />Beje, ar patiko pyragas? :)Vilmahttps://www.blogger.com/profile/01630110662384772613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3427761320228453693.post-62256645601714026922013-03-12T20:17:09.193+02:002013-03-12T20:17:09.193+02:00O kaip suprasti atvesinti ant groteliu?turite omen...O kaip suprasti atvesinti ant groteliu?turite omenyje isemus is skardos pyraga?beje kazkas rase kad neina isimti kol karstas?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00937316689239155381noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3427761320228453693.post-27183056085839820652013-03-12T19:54:54.385+02:002013-03-12T19:54:54.385+02:00Labas Vilma.niu va susigundziau ir as ismeginti ju...Labas Vilma.niu va susigundziau ir as ismeginti jusu pyraga:).jau pasoviau i orkaite beliela tik sulaukti rezultato:).pagalvojau tas pyragas tiktu labai su vaniliniais ledais;).kai iskeps duosiu jums zinoti:)<br />P.S buvo labai lengva pagaminti:).tik priminkit ant kokios temperaturos kepti?aciuAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/00937316689239155381noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3427761320228453693.post-11076807960054828722013-03-04T08:54:58.360+02:002013-03-04T08:54:58.360+02:00Evelina, mintis gera. :) Tik turėkite omenyje, kad...Evelina, mintis gera. :) Tik turėkite omenyje, kad keksiukai iškeps greičiau.Vilmahttps://www.blogger.com/profile/01630110662384772613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3427761320228453693.post-8245421609280160082013-03-01T13:41:44.225+02:002013-03-01T13:41:44.225+02:00Laba diena. O jeigu kepti ne pyragą, o keksiukus? ...Laba diena. O jeigu kepti ne pyragą, o keksiukus? Ar tai gera mintis? :)Evelinanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3427761320228453693.post-64528848145078229312013-01-04T13:19:40.189+02:002013-01-04T13:19:40.189+02:00Anonime, džiugu, kad visiems ragavusiems patiko.
J...Anonime, džiugu, kad visiems ragavusiems patiko.<br />Jei ir ne tas pats biskvitas, tai jį tikrai galima pritaikyti tortui su kremu - bus tik skaniau. :)Vilmahttps://www.blogger.com/profile/01630110662384772613noreply@blogger.com