tag:blogger.com,1999:blog-3427761320228453693.post5562167213423497866..comments2023-08-11T12:16:32.415+03:00Comments on Kulinarijos Laboratorija: Kalakutiena kreminiame padažeVilmahttp://www.blogger.com/profile/01630110662384772613noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-3427761320228453693.post-27336256751591602632009-05-26T08:16:17.642+03:002009-05-26T08:16:17.642+03:00Forelle, džiaugiuosi, kad tau patiko! Maniškis irg...Forelle, džiaugiuosi, kad tau patiko! Maniškis irgi sakė, kad skanu, nors puikiai žinau, kad tai "ne jo stiliaus" patiekalas. ;) <br />O toje knygoje tiesiog per mažai skirtukų! Man bent jau 10 reikėtų... :DVilmahttps://www.blogger.com/profile/01630110662384772613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3427761320228453693.post-27629741314363903102009-05-22T14:38:30.347+03:002009-05-22T14:38:30.347+03:00Kaip tariau, taip ir padariau. Išbandžiau šį recep...Kaip tariau, taip ir padariau. Išbandžiau šį receptą. Man labai patiko, nors vyno turėjau gal tik pusę reikiamo kiekio, vyras kaip visada pasakė, kad skanu, bet su grietinėle skaniau, tai kitą dieną padariau rizotą iš vištienos su grietinėle, parmezanu, o va tada liko patenkintas. Sunku su tais vyrais...<br />Pastebėjau, kad dauguma įsigijo šią knygą, bet gaminam visos iš skirtingų skyrių. Reikės man susigriebt ir perdėti žyneklį į kitą skyrių :DForellehttps://www.blogger.com/profile/04333956746912138003noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3427761320228453693.post-45692859269824292262009-05-19T11:14:00.000+03:002009-05-19T11:14:00.000+03:00Forelle, tikrai verta! Padažas labai skanus gaunas...Forelle, tikrai verta! Padažas labai skanus gaunasi. Su grietinėle man per riebu ir per saldu, ne visada ją mėgstu, o čia toks kreminis, bet su rūgštele ir vyno skonis lieka. ;) Tikrai liuks! Užtat vos neapsižliumbiau kai vakar darbe indelį iš rankų išmečiau. :D<br />Bet kokios mes skirtingos - turime tą pačią knygą, bet naršome visai kitus skyrelius. Kita vertus, blogų skaitytojams geriau - didesnė receptų įvairovė paskebiama. :)<br /><br />Egle, pastos alla carbonara nesu valgiusi, bet po šio patiekalo knieti išbandyti. :) Gaminti nėra labai sunku, svarbu tik keptuvę nuo ugnies nukelti prieš pilant trynius. Kai temperatūra ne per aukšta labai gražiai viskas sukremėja, o ne sukepa. :)Vilmahttps://www.blogger.com/profile/01630110662384772613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3427761320228453693.post-86545337858121613872009-05-19T09:58:00.000+03:002009-05-19T09:58:00.000+03:00čia su tais tryniais kaip su pasta alla carbonara,...čia su tais tryniais kaip su <I>pasta alla carbonara</I>, bet tai skonis užtat koks geras gaunasi nuo to padažo...Eglehttps://www.blogger.com/profile/10398949854252633197noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3427761320228453693.post-29753998454482514742009-05-19T08:58:00.000+03:002009-05-19T08:58:00.000+03:00Sugundei, reikės pietums pagaminti. Ir vyrui įsite...Sugundei, reikės pietums pagaminti. Ir vyrui įsiteiksiu, nes vis bamba, kad padovanojo vaikiškų receptų knygą, tik virtinukai (gnocchi) ir košės (risotto) :DForellehttps://www.blogger.com/profile/04333956746912138003noreply@blogger.com