tag:blogger.com,1999:blog-3427761320228453693.post6136445634535105579..comments2023-08-11T12:16:32.415+03:00Comments on Kulinarijos Laboratorija: Blyneliai su kumpiu, sūriu ir marinuotais agurkėliaisVilmahttp://www.blogger.com/profile/01630110662384772613noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-3427761320228453693.post-82931587008004915332013-08-29T10:16:33.000+03:002013-08-29T10:16:33.000+03:00Anonime, blynus reikia kepti iš vienos pusės ir kr...Anonime, blynus reikia kepti iš vienos pusės ir krauti į lėkštę apkepta puse aukštyn. Man nesulimpa. Tada ant APKEPTOS pusės dėti įdarą, sulankstyti ir apkepti suformuotus blynelius. Aš visada kepu tik iš vienos pusės, nes neapkeptoji pusė gražiau kepa suformavus blynelį.Kulinarijos laboratorijahttps://www.blogger.com/profile/01652475957649776720noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3427761320228453693.post-32127895312973199762013-08-23T16:32:04.320+03:002013-08-23T16:32:04.320+03:00Čia įdomus receptas. Namiškiai labai mėgsta blynus...Čia įdomus receptas. Namiškiai labai mėgsta blynus su kumpiu ir sūriu. Pabandysiu ir su agūrkėliais. O tai tik ne labai supratau, apkepti blyną iš vienos pusės, tada išimti, apversti ir ant neapkeptos pusės sudėti įdarą ir susikti. Aš tai dažniausiai ir pradžių iškepu blynus, o po to tik dedu įdarą ir vynioju visus iš eilės. O ar nesulips blynai, jei dėsiu vieną ant kito, čia gal iš karto reikia įdarą dėti? Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3427761320228453693.post-70907238860255968442009-02-19T08:36:00.000+02:002009-02-19T08:36:00.000+02:00Su vištienos krūtinėle jau net pagerinto varianto ...Su vištienos krūtinėle jau net pagerinto varianto variantas. ;) Smagu, kad patiko! :)Vilmahttps://www.blogger.com/profile/01630110662384772613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3427761320228453693.post-59774185446097709172009-02-18T16:29:00.000+02:002009-02-18T16:29:00.000+02:00As truputi adaptavau Tavo recepta, nes turejau atl...As truputi adaptavau Tavo recepta, nes turejau atlikusios keptos vistos krutineles, kurios niekas nebenorejo :) Fantastiskai skaniai gavosi, reikes pagaminti su kumpiu ir palyginti :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3427761320228453693.post-81223556816238174502009-02-12T19:34:00.000+02:002009-02-12T19:34:00.000+02:00Ir as panasius gaminu :) Tik vietoj agurku dedu ci...Ir as panasius gaminu :) Tik vietoj agurku dedu cikorija, o fermentini suri kartais pakeiciu kokiu nors "pelesiniu" suriu.Dautartėhttps://www.blogger.com/profile/17165087951902446847noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3427761320228453693.post-79361963521821080062009-02-12T07:29:00.000+02:002009-02-12T07:29:00.000+02:00Agurkėliai suteikia traškumo ir gaivumo, įdaras ne...Agurkėliai suteikia traškumo ir gaivumo, įdaras ne toks monotoniškas gaunasi. Tai manąjam labai patinka. Dėl kumpio jis taip pat tau pritartų - kuo daugiau, tuo geriau. :) Bet dažniausiai blynelius darau kai lieka gabaliukas šio, gabaliukas ano... Apkepui būtų per mažai, o blyneliams su įvairiais įdarais pats tas! ;)<BR/>Beje, pievagrybiai konservuoti?Vilmahttps://www.blogger.com/profile/01630110662384772613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3427761320228453693.post-67766828888669422092009-02-11T22:34:00.000+02:002009-02-11T22:34:00.000+02:00Aš panašiai darau - tik be agurkėlių marinuotų. Ge...Aš panašiai darau - tik be agurkėlių marinuotų. Gera idėja, reiks kitąkart pabandyti. Dar čia tinka pievagrybiai, bent jau manasis mėgsta. O šiaip, aišku geriau kumpio daugiau ;)Eglehttps://www.blogger.com/profile/10398949854252633197noreply@blogger.com