Reikės:
Baklažanų (matomam kiekiui - 11 suktinukų, sunaudojau vieną),
Alyvuogių aliejaus,
Tepamo varškės sūrelio su žalumynais,
Saulėje džiovintų pomidorų aliejuje,
Fetos sūrio.
Gaminimas:
Baklažaną išilgai supjaustyti plonomis riekelėmis ir apkepti iš abiejų pusių mažame kiekyje aliejaus. Iškepusius sudėti ant popierinių rankšluosčių, kad susigertų riebalų perteklius.
O toliau viskas paprasta kaip du kart du - imame riekutę baklažano, tepame sūreliu, dedame juostelę fetos ir juostelę džiovinto pomidoro, susukame ir kartojame su kitomis riekutėmis.
Galima valgyti iš karto dar truputį šiltus, galima dėti į šaldytuvą ir laukti po darbų grįžtančio vyro. :)
Aš toli gražu ne vynų ekspertė, bet man, kažkodėl, atrodo, kad prie šių suktinukų tiktų raudonas gruziniškas vynas.