2010-06-24

Ir knyga keliauja...

Ačiū labai visiems, dalyvavusiems konkurse. Esu tikrai sujaudinta gražių jūsų atsiliepimų ir labai gailiuosi, kad neturiu 15 knygų kurias visiems galėčiau padovanoti. Paskaičiusi komentarus supratau, kad negalėsiu išrinkti laimėtojo vertindama kokiais nors objektyviais kriterijais, nes jų, šiuo atveju, paprasčiausiai nėra, tad teko traukti burtus. Kad viskas būtų nešališka, sunumeravau komentarus, sudėjau viską į tinklaraštininkų dienai specialiai siūtą skrybėlę ir daviau ištraukti savo vyrui.
Taigi, nebetampant nervų :) skelbiu, kad knyga keliauja antrojo komentaro autorei Net!!! Valio! Valio! Valio!
Bet tai dar ne viskas! Šiandien sugalvojau, kad noriu ir, svarbiausia, turiu kuo, apdovanoti dar vieną žmogų. :) Per tinklaraštininkų dieną, birželio 14-ąją, už greičiausiai pagaminamas salotas laimėjau elektroninę antro pusmečio žurnalo "Virtuvė" prenumeratą. Kadangi prenumeruoju šio žurnalo popierinį variantą, elektroninę prenumeratą dovanoju. Ir ji burtų keliu keliauja devintojo komentaro autorei Jurgai! Valio! Valio! Valio! :)
Laimėtojas prašau parašyti el.paštu savo kontaktinius duomenis - susitarsime kaip bus perduotos dovanos.

O visoms kitoms dalyvėms linkiu nenusiminti ir siunčiu didelę šypseną kaip padėką už tai, kad kantriai laukiate naujų receptų ir įrašų, kol aš skraidau darbo reikalais. Pažadu nenumarinti tinklaraščio, kol jis rūpi ne tik man.

2 komentarai:

Živilė rašė...

Sveikinu!!! :)

Neringa rašė...

Sveikinimai nugaletojoms! :)Tikrai puikios dovanos!