2009-03-31

Tuno salotos su burokėliais

Tuno salotos gal ir ne dviračio išradimas, bet ingredientai truputėlį kitokie negu įprasta. Bijojau dėl ridikėlių, bet jie labai pasiteisino! Mums patiko. Nesu didelė tuno mėgėja, bet Jis netyčia atrado nerealų konservuotą tuną M&S parduotuvėje, kuris man visai patiko. Paragavusi jo supratau, koks š... mūsų parduotuvių lentynose...

Reikės:
Salotų lapų, suplėšytų,
virtų (arba orkaitėje keptų) burokėlių, supjaustytų pusapskritimiais,
ridikėlių, supjautytų griežinėliais,
Pomidorų, supjaustytų skiltelėmis,
Konservuoto tuno (savo sultyse),
Virto kiaušinio,
Druskos, pipirų.
Užpilui:
Alyvuogių aliejaus,
Citrinos sulčių.

Gaminimas:
Elementarus. Užpilo standartinė proporcija 3 dalys aliejaus ir 1 dalis citrinos sulčių, bet galite pasireguliuoti pagal savo skonį. Skanaus! :)

2 komentarai:

Indrė rašė...

As truputi ne i tema... Bet ngalejau nepaklaust - tu is amazon i LT siunties? Esu macius ten nemazai norimu, knygu, bet nelabai supratau apmokejimo tvarkos... Jie lyg ir neima PayPal...

Vilma rašė...

Pirmą kartą siunčiausi iš Amazon knygas, bet likau labai patenkinta paslaugos kokybe, tad, turbūt, neapsiribosiu šiuo vieninteliu kartu.
Dėl apmokėjimo... gėda prisipažinti, bet aš nežinau kaip viskas vyksta. Mano antroji pusė propaguoja siuntimąsi iš Amazono, tai aš tiesiog įteikiau knygų sąrašą su keliais banknotais ir paprašiau, kad užsakytų. :) Kiek žinau, jis naudojasi Visa Virtuon kortele. ;)