2009-04-19

Braškinis gimtadienio tortas


Po ilgokos pertraukos grįžtu prie gimtadienio vaišių aprašymo. :) Tai paskutinis privalomas gimtadienio atributas (bent jau man gimtadienis be torto - ne gimtadienis... ). Gavosi nuostabiai lengvas, gaivus ir aromatingas, nes gamintas iš mano pačios šaldytų braškių... Recepto pagrindas - Sonatinos biskvitinis tortas su varškės kremu. Tik savąjį aš gaminau su vieno skonio įdaru iš 400 g trintų braškių ir 400 ml grietinėlės, bei įmaišiau šokolado lašelių. Visa kita - pagal receptą. :)

4 komentarai:

rusvaplaukė rašė...

yayyy!!! kepdama šiandie sausaines, galvojau - na o kurgi vilma pradingusi, bile kas nutiko - nematyti įrašų.
tikiuos, malonūs reikalai kokie užlaikė nerašant ,)

valio, džiaugiuos įrašu. tikrai! } ir tortas toks žaviai rausvas.

Vilma rašė...

:) Ačiū už džiaugsmą! Reikalai tai tikrai malonūs - vestuviniai... Ir kuo arčiau TA diena, tuo mažiau laiko lieka virtuvei. Kita priežastis - PC buvo tvarkomas, todėl visus failus, nuotraukas ir kt. dalykus teko iškelti, tad dėl techninių priežasčių nelabai galėjau ką padaryti. Ir iki šiol beveik visos nuotraukos dar "ne namie". Bet po truputį krutu. :)))

Jurgita rašė...

Vilma, sveikinu su Artėjančiąja :) Suprantu puikiai, manoji irgi ne už kalnų :) Aš savo tinklaraščio neapleidžiu, žinok, maisto gaminimas kažkaip leidžia atsipalaiduot nuo visų vestuvinių rūpesčių, kad ir kokie jie malonūs būtų :))

Vilma rašė...

Allegra, ačiū! ;) Maisto gaminimas ir mane atpalaiduoja, vienu metu stengiausi įdėti po postą kas dieną, bet jau nebespėju.
Beje, kada Tavoji DIENA? :)