2009-08-26

Mano laboratorija

Mane labiausiai dominanti dalis, bet kokioje srityje, yra užkulisiai. Tad vakar darydama 100 darbų ir kaip aštuonkojis sukdamasi virtuvėje, pagalvojau, kad visai smagu būtų surengti "ekskursiją" po savo "laboratoriją". :) Taigi, mieli skaitovai, prašom nusivalyti kojas ir užeiti į mano virtuvę. Proceso metu vyrauja kūrybinė netvarka, tad tikrai nesitikėkite pamatyti patiekalų, puoštų nasturtomis arba porcelianinių dubenėlių... ;)

Taigi, viskas prasideda nuo vakarienės savo Mylimam Vyrui. Kadangi savo vakarienę jau buvau suvalgiusi (jeigu įdomu, tai tai buvo morkų, sūrio ir džiovintų slyvų salotos. Su majonezu. Nes be majonezo man jos nepatinka.) viskas buvo skirta Jam. (Užeina gi gerumo priepuolių... :)) Bulviniai blynai. Skanu ir sveika. :D

Lygiagrečiai vyksta ateinančios dienos pietų į darbą gamybą ir blynelių (ateičiai) ruošimas. Taip, kai kurie patiekalai niekada neišvysta ne tai, kad dienos šviesos, bet ir objektyvo į juos nukreipto. Šiems blynams, blyneliams labai pasisekė. Blyneliai šį kartą su saldžiasūriu mėtiniu varškės įdaru. Mano močiutė šį įdarą cepelinams taiko, tad aš pamaniau, kad reikia jį ir kitur pritaikyti.


O bulviniai blynai vis dar kepa... :)

Būtinas laboratorijos reagentas:
Oi, ir rytojaus pietūs jau iškepė! Beje, buvo skanūs. :)

Kažkodėl ir indai kriauklėje kaupiasi...

Vykstant procesui, laisvos vietos nebelieka.
O štai čia jau paruošti blyneliai su mėtiniu varškės įdaru. Nebūčiau jų viešinusi, bet jei jau parodžiau betvarkę virtuvėje, tai nebėra prasmės galvoti, kad jie per mažai gražūs. :)
Jie buvo supakuoti ir nukeliavo į šaldiklį. Čia bus mano "greitas maistas" kai laikas spaus. Arba tingulys užvaldys... Pastebėjau, kad dažniausiai jis ir ateina po tokių daugiavalandinių pasisukiojimų virtuvėje. ;) Tie kvadratiniai blynai tai nieko ypatingo - su kumpiu ir sūriu, nes Jis tokius mėgsta. Persvara 8:3 mano naudai, nes gaminau aš. :D

Nenustebkit, kad jau ir pabaiga - mano virtuvė tikrai labai labai nedidelė. Spintelės, kurios visur matosi, yra viskas, ką turiu! :)

P.S. Vaisiai ant palangės vienintelis nekintamas dalykas. :)

11 komentarų:

julė rašė...

vau - labai smalsu kyštelt nosį į svetimą virtuvę .)

Milda rašė...

Mano virtuvine erdve zada artimiausiu metu stipriai sumazet.. ziuresim kaip suksiuos..nes siaip sugebu visus krastus uzkraut :))

Sparnuotis rašė...

Hey, kokia gera mintis! Visuose blogguose butu labai smagu, jei butu ekskursija po seimininkiu virtuve! Kai turesiu virtuve irgi tokia apzvalga padarysiu, nes dabar tai tik i mikrobange galima paspoksoti:))
O smagiausia, jog jauciu,kad blynuku su saldziasuriu varskes-metu idaru, teks man paragauti sioje virtuveleje...:)

Vilma rašė...

Sparnuoti, čia šiandienos horoskopai taip sakė? :D

Jurga rašė...

noooriu tos vaisių lėkštės! labai:)
lb įdomu pamatyt tavo virtuvę. o tos netvarkos, manau, nė viena neišvengiam.. todėl viskas čia normalu:)
o ir blyneliai bais vilioja:)

Elžbieta rašė...

Vilma, atspėk iš pirmo karto, koks nekintamas dalykas ant mano palangės? :))))))

rūtuliukas rašė...

kokia puiki idėja :) tikrai smalsu buvo užsukt pasisvečiuot tavo virtuvėj :)

Vilma rašė...

Elžbieta - plastikiniai langai? :D

Rūtuliuk - smagu, kad patiko pasižvalgyti. Gal ir savąją parodysi? ;)

Elžbieta rašė...

Niu va.... :)))))) langai? taip, langai... einu savo vaisiais dziaugsiuos vienatveje... o norejau prie kompanijos prisiplakti :-P

augustas rašė...

Šiame bloge atsiradau tik todė, ka eškojau vaizdų, kuriuos būtų galima apibūdint kaip netvarką.. Oi, oi kaip nepasiseke man- neradau ko ieškojau...

Vilma rašė...

Augustai, labai apgailestauju... :D