Proporcijų nebus, nes visko imama pagal valgytojų skaičių ir norą.
Reikės:
Spagečių,
Alyvuogių aliejaus,
Svogūnų,
Šviežių šilbaravykių,
Grietinėlės,
Šviežiai maltų pipirų, druskos,
Petražolių,
Tarkuoto Parmezano.
Gaminimas:
Į verdantį pasūdytą vandenį sumesti spagečius.
Tuo tarpu karštame aliejuje apkepti svogūnus. Kai šie suminkštės, sudėti apvirtus grybus, kelias minutes pakepti.
Įpilti grietinėlės iki norimos konsitencijos, pasūdyti, įberti pipirų. Maišant pakaitinti, kol sutirštės.
Išvirusius spagečius sudėti į lėkštę, užpilti grybų padažu, pabarstyti petražolėmis ir tarkuotu sūriu.
Labai greita ir paprasta, tačiau baisiai skanu! Ypač jei grybai pačių sugrybauti... ;-)
2 komentarai:
skanus dalykas, sita jau zinojau, tik vietoj aliejaus siulau viska apkepti svieste, daug skaniau :)
Žinau, kad daug kas mėgsta grybus svieste apkepti, bet man su alyvuogių aliejumi skaniau - tuomet grybų skonis lieka dominuojantis. O bet to, taip ir sveikiau... ;-)
Rašyti komentarą