2010-06-18

Konkursas!



Nutiko taip, kad per klaidą gavau du vienodus "The Scandinavian Cookbook" knygos egzempliorius, tad vieną noriu padovanoti. Užduotis labai paprasta - komentaruose tereikia parašyti, kuo jums patinka mano tinklaraštis. Į el.paštą nerašykite, nes vertinsiu tik viešus pasisakymus.
Po savaitės išrinksiu nugalėtoją ir padovanosiu knygą. :-) Štai ir viskas.

17 komentarų:

Egle rašė...

Geras klausimas :) Tinklaraščių skaitau daug, išties labai daug. Vienus mažiau, kitus labiau, vienus mėgstu, kitų ne, bet vistiek skaitau :)

Jei atvirai, tavo tinklaraštis man labiausiai dėl dviejų, ne - trijų dalykų.

Pirmiausia, (keista, bet) dėl nepastovumo. Ir neprisirišimo prie tam tikrų terminų, rašymų kas savaitę ir pan., todėl visuomet yra KO laukti.

Antra, dėl 1000 ir 1 salotų receptų ir salotų filosofijos - 'ką turiu tą dedu' ir svarbiausios keturių skonių taisyklės. Dar nė karto nepavedė eksperimentuojant.

Trečia, subjektyvu čia.. bet dėl pavadinimo :)) Kuriam jaučiu švelnius jausmus (pati žinai kodėl) :))

Knygos norėčiau... bet net jei pasiseks ir ne man, aš ją vistiek ateity būtinai įsigysiu :)

Net rašė...

Sakau visus 100 proc. - del nuosirdumo ir istikimybes - nuosirdumo dalinantis paprasciausiomis smulkmenomis, kurios paperka nuo pirmo sakinio. O dar labiau imponuoja istikimybe sau ir savo polekiui - nesivaikymas madu, tendenciju ar dar kazko, o dalinimasis savo kurybiskumu, savo idejomis ir savo eksperimetais :)

Jurgita EnglishTeacher rašė...

Sveika, Vilma

Kulinarijos laboratorija patraukė mane šiais dalykais:

- Labai estetiška (tvarkingas išdėstymas, užrašai, kokybiškos nuotraukos, tiesiog malonu žiūrėti ir skaityti :) Jūsų virtuvė turbūt irgi panaši ;) ?)

- Receptukai ne tik išbandyti, bet ir šiek tiek adaptuoti/koreguoti. Tas svarbu, nes yra buvę taip, kad gaminant "pagal knygą", matai kad ne visada sutampa kiekiai ir pan.Tad, jūsų receptai kelia pasitikėjimą ir norisi juos išbandyti tikrąja to žodžio prasme.

- Smagu, kad yra "pasaulietiškos" virtuvės receptų ir kad jiems yra atskiros kategorijos.Tai tikrai geriau nei būtų sudėta į bendras kategorijas, pvz "pyragai".

- The last but not the least :) Jūsų puslapiukas - "skanus", nes kvepia nuoširdumu ir paprastu elegantiškumu.

Linkiu įkvėpimo ir skanių atradimų :).

Unknown rašė...

O man žinai, kas patinka? Kad nėra padvasintų įžangų. Tiesiog paprastai, lakoniškai ir šiltai. Ir receptai tavo tokie patys. Mažiau yra daugiau :)

O tos salotos su braškėm ir feta nerealios :)

Živilė rašė...

O čia labai gera užduotis mums, skaitytojams :) Ko gero, Vilma, jautiesi ne iki galo įvertinta :) Na, dabar tai mes duosim garo :))

Man šis tinklaraštis patinka dėl keleto dalykėlių. Aš sekiau ir tamstos ankstesnį blogą, kuris taipogi buvo gana vykęs. Atsimenu, pabandžiau išsikepti grietiniečius pagal ten pateiktą receptą :) Gavosi skaniai, galbūt todėl įsirašiau blogą į bookmarks :) Turiu pasakyti, kad žymelėse pasižymiu nemažai įvairių blogų, bet karts nuo karto vis praretinu tą ilgą sąrašą, labai daug vietos užima.

Kulinarijos Laboratorijos šiuo metu neturiu nei žymelėse, nei kur kitur :) Nes žinau, kad čia ne kiekvieną dieną atsiranda receptas ir nėra reikalo ten landžioti kasdien :) Bet užtat kai pasidaro labai liūdna ir taaaaaip nuobodu, nuotaikai pataisyti užeinu čia :) Ir tiek daug visko randu :) Būtent ĮVAIROVĖ mane ir žavi šiame bloge. Ir pyragai, ir mėsos patiekalai, ir salotos (atrodančios pritrenkiančiai, nepaisant to, kad fotografuota paprastai, be jokių fintusų), ir šokoladas, visa kita ;) AČIŪ Vilmai už tokį gražų, naudingą ir natūralų darbą :) TAU ir Tavo blogui jokių ypatingų dizainų, fotografijų, aprašymų nereikia :) Jis tiesiog žavi turiniu :)

In rašė...

O aš tiesa pasakius net nežinau dėl ko tavo tinklaraštis man patinka:) Nuoširdžiai... tikrai tikrai nežinau...
Žinau tik tai kad man jis toks jaukus ir mielas, toks tikras... Ir tai vienas iš pirmųjų mano sekamų tinklaraščių:) Gal todėl man jis ir patinka:)

Viktorija rašė...

Geras klausimas :) Man, matyt, patinka už tai, kad kaip ir kiti "skanūs", mieli kulinariniai blogai skatina gaminti, tobulėti ir gerinti savo blogo kokybę :)

Neringa rašė...

Vilma, o as seku tavo kulinarijos laboratorija, nes pasirodei labai siltas zmogelis, pameni tai tu pirma mane atradai....
Tavo receptai visad labai silti, naminiai ir kvepiantys (nejauciu, bet issivaziduoju) :)

Linkiu ir toliau islaikyti si stiliu :*

Jurga rašė...

1.skanios realios foto, daug daržovių, lengvas maistas;
2.neapkrautas nei mintimis, nei spalvomis, nei dar kažkuo receptų pateikimas, pačio blogo įvaizdis;
3.paprastumas, nuoširdumas;
4.nauji deriniai, maisto roduktai, kuriuos kažkodėl tikrai labai maga išbandyt;
5.tikrai viskas pavyksta puikiai ir gali nebijot, jog "gal neišeis";
6. ir taip toliau ir panašiai..
o jei rimtai, sunku įvardint konkrečiai. Kulinarijos Laboratoriją seku nuo senų senovės, todėl tikrai nekantriai laukiu naujų nuoširdžių, šiltų receptų, nes anyway jie patiks. tik daugiau rašyk (geri seni laikai, kai turėjai daugiau laiko ir receptai pildavosi vienas po kito), nes bijau, jog imsi ir vienądien nepasirodysi :)
ir dar: ačiū, jog esi ;)

Jurga rašė...

ai, dar.. tavo blogas toks neįtakotas madų (čia norėjau pasakyt, jog ne kaip visi). tiesiog nuoširdus. kaip Eglė sakė, tu lyg plaštakė, prie saves pritrauki kažkuo ir vėl pasirodai su saule

Rūta rašė...

Už nuoširdumą, paprastumą ir tikrumą :)

Anonimiškas rašė...

Vilma, tavo tinklaraštis labai mielas visų pirma dėl pačių receptų - man labiausiai patinka tavo desertai ir prancūzų virtuvė. Kai ką jau esu išbandžiusi ir pati, kai kas dar laukia eilės :) Kartais genialumas slypi paprastume ir tavo receptuose - nemažai to įrodymų.
Be to, pagiriamasis žodis už entuziazmą ilgiausiai rašant tinklaraštį :) Don't stop, it's worth it !

Giedre rašė...

Vilma, tavo tinklaraštis labai mielas visų pirma dėl pačių receptų - man labiausiai patinka tavo desertai ir prancūzų virtuvė. Kai ką jau esu išbandžiusi ir pati, kai kas dar laukia eilės :) Kartais genialumas slypi paprastume ir tavo receptuose - nemažai to įrodymų.
Be to, pagiriamasis žodis už entuziazmą ilgiausiai rašant tinklaraštį :) Don't stop, it's worth it !

Jūratė rašė...

O man patinka dėl bendravimo su skaitytojais, nes paklausęs ko nors komentare, visada sulauksi atsakymo. ;)

Kristina rašė...

Dėl to, kad jaučiamas skandinaviškos virtuvės skonis, kuriai simpatizuoju kaip ir pačiai Skandinavijai. Taip pat ir dėl netikėtų produktų derinių bei fakto, kad didžiausias dėmesys tenka receptui per daug nesureikšiminant įžangos :)

Indrė rašė...

Man geriausias tavo blog'o bruožas, kad yra išskirta šalių virtuvė, kad yra gerų patarimų. Juk pas tave patogiai ir greitai galima rasti greitų ir sveikų patiekalų (o kai patogu naršyti tik ir norisi spausdinti ir gaminti) :)

Sonata rašė...

..užeinu pas jus , nes pasisėmiau tikrai daug idėjų iš jūsų ..patinka , kad eksperimentuojat ir tai dalijatės su mumis, net nežinodama kiek mums užrašytos jūsų mintys suteikia džiaugsmo, naujovių mūsų virtuvėse..ačiū, kad esate :)