2012-12-14

Apie dovanas ir šokoladą...


            Visada maniau, kad nesu didelė šokolado, ypač pieniško, mylėtoja.
            Pirmą kartą Chocolate Naive šokolado paragavau kai Domantas padovanojo plytelę Tarptautinės tinklaraštininkų dienos proga surengtame vakarėlyje "Prieskonis, kuris mane įkvepia". Tada man "kliuvo" pieniškas šokoladas - "velnias, kaip nepasisekė", pamaniau. Paragavusi jo namuose, nenustojau stebėtis, kad pieniškas šokoladas gali būti nepersaldus ir skanus! Vėliau paragavau juodojo, po to - šokoladu dengtų migdolų, kurie mane nustebino lengvai juntamu šokolado kartumu, o ne cukrinio glaisto traškesiu ir saldumu, būdingu visiems parduotuvėje pirktiems glaistytiems riešutams.
            Ragaudama Naive produktus, jaučiuosi kaip Alisa stebuklų šalyje - kiekvienas kąsnis staigmena ir mažas stebuklas, todėl tikrai negėda ir negaila parekomenduoti ir pareklamuoti Domanto nuo kakavos pupelės Lietuvoje gaminamą šokoladą.
          Jei abejojate ar kamščiatraukis gera dovana Kalėdoms, neabejokite, kad aukštos kokybės šokolado degustacija - bus puiki dovana!

Žemiau - "Chocolate Naive" pranešimas ir kontaktinė informacija.

Šiandien mūsų planeta pilna keistenybių.Viena iš jų - žmonės, pasirenkantys gyventi aplinkoje, kurioje gausu pusėtinų dalykų. Mokslininkai nagrinėja šį fenomeną: kai žmonės nenori, kad jiems duoti pažadai būtų išpildyti iki galo, nes patys trokšta turėti galimybę neišpildyti savųjų. Todėl jie sutinka gauti prastos kokybės dalykus. Dalykus, kurie nėra iš „Chocolate NAIVE"...
Tiems ieškantiems nepaprastumo Jūsų mylimiems NAIVE siūlo ypatingą dovaną – šokoladinę degustaciją dviems asmenims.
Dovanos kaina – 100 Lt, užsisakyti reikėtų el. paštu:
ruta@chocolatenaive.com. Dovanų kuponą su įrašytais apdovanotųjų vardais jums atsiųsime paštu iki gruodžio 21 d., kad dar kaip tik laiku spėtumėte įteikti.
O su tais nepaprastaisiais šnekėti apie šokoladą, jo istoriją, skonius ir kvapus ir, žinoma, ragauti susirinksime Vilniuje sausį, tikslią datą nutarę mėnesio pradžioje.

Komentarų nėra: