
Reikės:
4 ruginių bandelių,
1 VŠ alyvuogių aliejaus,
300 g vyšninių pomidorų,
0,5 AŠ cukraus,
200 g grąžgarsčių,
0,5 Aš citrinos sulčių,
Jūros druskos.
Gaminimas:
Bandeles perpjauti pusiau ir apskrudinti skrudintuvėje.
Pomidorus perpjauti pusiau, pabarstyti cukrumi ir kepti įkaitintame aliejuje apie 4-6 min.
Pakepintus pomidorus sumaišyti su grąžgarstėmis, pašlakstyti citrinos sultimis ir sudėti ant paskrudintų bandelių.
Pabarstyti jūros druska.
4 komentarai:
laI'm totaly in love su karštais sumuštiniais, Bet kokiais ir betkokiam pavidale. Net šlapenką turbūt valgyčiau orkaitėje pakeptą ;D
Kaip netikėta, kad pomidorus galima apkepti su cukrumi! Jie gal truputėli karamelizuojasi? Nesutyžta? Labai netikėta, pavydžiu tokios sofistikuotos užkandėlės, niaaaaam!
Labai jau seilę varvinančiai atrodo ;)
Indre, aš tai neeee. :) Kai valgau tokį sumuštinį, maniškis pasidaro "teisingą" su kumpiu, sūriu ir kečiupu. :)))
Sparnuoti, man irgi buvo netikėta. Bet mėgstu nekeptus pabarstyti žiupsneliu cukraus - labai skonį pabrėžia. ;) Karamelizuotis nespėja, nes minkštėja greičiau... Todėl kepiau labai trumpai, tik kol sušilo. Ir ko čia pavydėti - viens du ir yra! ;)
Egle, tau gal nosinaitę paduoti, kad neapseilėtum kompiuterio? :)
Rašyti komentarą