
Reikės:
Salotų lapų,
Jamon Serrano arba kito kumpio (sūrumas),
Pecorino sūris (aitrumas ir sūrumas),
Vyšniniai pomidoriukai (rūgštumas),
Džiovintos spanguolės (saldžiarūgštis skonis),
Kepinti anakardžių riešutai (saldumas),
Alyvuogių aliejaus,
Balzamiko acto.
Gaminimas:
Viskas labai paprasta: suplėšom salotų lapus (nepamištam prieš tai nuplauti ;)), dedam į lėkštę. Ant viršaus dedam iš kumpio susuktas "rožes", gabaliukais sulaužytą sūrį, spanguoles, per pusę perpjautus vyšninius pomidorus, kepintus riešutus. Pašlakstome aliejumi ir balzamiko actu.
Druskos tikrai nereikia. Pipirais ir prieskoniais galima paskaninti, bet aš sąmoningai to nedariau, nes nenorėjau užgožti produktų skonio, juk ne šlapdešrę ir sūrio produktą sudėjau... ;-)
4 komentarai:
labai pavasariskai atrodo ;)
Giedra, ne tik atrodo, bet ir labai tinka pavasariui. ;)
Vilke, mane imki i pora, busiu tavo alkanas vilkiukas, toki gardumyna kapojant:)
Sparnuoti, koks gi tu vilkiukas? Taigi lesioji kaip žvirbliukas! :)
Rašyti komentarą