
Reikės:
Grąžgarstės,
Virtų arba keptų burokėlių,
Avokado,
Kokoso lakštelių,
Druskos,
Balzamiko acto sirupo (arba kito mėgstamo rūgštesnio užpilo).
Gaminimas:
Grąžgarstes sudėti į lėkštę, ant viršaus sudėti griežinėliais supjaustytus burokėlius ir riekutėmis supjaustytus avokadus.
Kokoso lakštelius pakepinti ant sausos keptuvės ir suberti ant salotų. Pabarstyti druska ir pašlakstyti balzamiko sirupu arba kitu užpilu.
Balzamiko sirupo nesunku pasiruošti ir namuose, tereikia balzamiko acto įpilti į puodą ir, maišant, kaitinti ant vidutinės ugnies kol skystis sutirštės, ataušinti ir naudoti. Šaldytuve galima laikyti 100 metų.
2 komentarai:
Atrodo labai gardziai
Neringa, man ir skonis patiko, bet įspėju - tai, kaip sakoma, "dlia liubitelia". ;)
Rašyti komentarą