2011-10-03

Pastebėjimai

Pastebėjimas Nr.1
Dabar labai madinga neturėti laiko ir kavą gerti ne atsipūtus namuose, kavinėje ar bare, o tampytis su savimi vienkartiniame popieriniame puodelyje. Vieną dieną vežiodama lauke savo brangenybę mačiau, kaip kaimynė bobutė iš pirmo aukšto šiukšles neša - šiukšlių maišas vienoje rankoje, o molinis kavos/arbatos puodelis su šaukšteliu - kitoje. O ką - ekologiška šiuolaikiška bobutė. :)

Pastebėjimas Nr.2
Jei vyrus vertina pagal tai kokį automobilį vairuoja, tai tam tikra mamų kategorija kitas vertina pagal tai kokio "brendo" vežimą stumdo... :D

8 komentarai:

Aušra rašė...

Labai taiklūs pastebėjimai :)

Bet aš labai džiaugiuosi kad buvau nepopuliari, nes mano vežimas buvo ne su pripučiamomis padangomis ir be tų šustrų amortizatorių :) Nes mano abu vaikai mokėjo rėkti ir nurimdavo kai važiuodavau per duobėta asfaltą kad kuo daugiau veiksmo būtų :) Geriau būti praktiškais nei populiariais ;)

Aušra rašė...

Dėl tos kavos, tai, pvz., Klaipėdoj ta mada nepasiteisino. Nepamatysi žmogaus gatvėje ir su kava rankose, nors idėja visai gera ir atkeliavus iš vakarų.. :)

Vežimukų klausimu, turbūt, esu atsilikus (o gal jau pasenus?), nes šiuolaikiniai mane stebina. Ne tiek stebina, kiek juokina. Ne vežimėliai vaikams vežioti, bet kažkokie kosminiai įrenginiai, į kuriuos kažkokiu tai mistiniu būdu telpa tie mažyliai. Gerai, jei patogūs ir gražūs, tik nežinia, kam, mamai ar vaikui?

Net rašė...

oj,tiesiai į dešimtuką - mamų varžytuvės prasideda nuo vežimų - toliau kogero seks rūbeliai, žaislai ir dar koks nors inventorius...

julė rašė...

Vienas mano užsieninis bendradarbis stumdo savo mieliausiąją Ferrari vežimėlyje. Sako, jai labai patinka. Sako, bet čia gal dėl to, kad ryškiai raudonas.

Kai jis tai pasakojo, mintyse šypsojau į ūsą :)

Asta rašė...

Kas dedasi mamų pasaulyje ir kokios ten konkurencinės kovos vyksta aš nežinau, bet dėl kavos pastebėjimas teisingas. Bet aš esu už kavą išsinešimui - kartais gi tikrai to laiko pritrūksta.. :) O žiemą, kai reikia lauke ilgiau nei 10 minučių stypsoti, tai iš viso tampa tikru išsigelbėjimu :)

Vilma rašė...

Aušra, Ausrra - tikrai, kai kurie vežimai atrodo kaip visiškas nesusipratimas...

Net, jooo...

Julyt - šypt. :) Žinok yra ir Maclaren vežimai. :D

Asta, kava išsinešimui nėra blogai (aš ir pati jos išgeriu vežimą stumdydama :)), aš apie tai, kad man juokingai atrodo tie, kurie nieko nedaro, bet laiko amžinai neturi. Nekalbu apie tikrai užsiėmusius žmones. ;)

Rima Stefanija Petrauskaitė rašė...

O as maciau suni vedziojanti seimininka laukais su normaliu kavos puodeliu. :) Atrode gan idomiai... :D Bet, taip - bent jau ekologiska. :D

Anonimiškas rašė...

Labai patiko, Tavo pastebejimai - kaip pirstu i aki! :)

Beje, kava gerti lauke ipratau butent stumdydama savo karalaicio vezimeli, ir dabar daznai mieliau renkuosi ta popierini puodeli, nei jauku pasisedejima namie ar kavinej - cia vis del to, kad labai isijauciau i "uzimtos-niekur nespejancios mamos" role :-)